Video/Bildspel

Dessa videoklipp är från en spelning på Restaurang Flötet i Nynäshamn 7-8 augusti 2015! Härliga kvällar med mycket folk och trevlig stämning.


Tyvärr blir ju ljudet inget vidare när man spelar in med videokamerans inbyggda mikrofon , men klicka på pilen här nedanför så får du några smakprov på vår repertoar med bättre ljud!

Inspelat på BigBen i oktober 2016

Videoklippet till höger är från en spelning på en, i alla fall för oss,  lite annorlunda tillställning. Den var anordnad av Studieförbundet Vuxenskolan i Stockholm och så här var inbjudan till deltagarna formulerad:


"Tjejfest på Huset i Huddinge

Nu är det dags för en festival för dig och dina vänner som behöver extra stöd. Kom och dansa till liveband, träffa tjejjouren, bli sminkad eller tatuerad, få svar på frågor om kärlek och sex – och mycket mer."


Deltagarna var från 13 år och uppåt, kanske inte den åldersgrupp vi är vana att spela för, men alla hade kul och det var fullt på dansgolvet under den knappa timme vi hade på oss för spelningen.

Det visar att den typ av musiik vi spelar passar alla åldersgrupper. Tidigare i höst spelade vi på PRO:s möte och musiken funkade där också!


Det här gör vi gärna om!

På alla hjärtans dag, den 14 februari spelade vi på Engelen pub som ligger vid kornhamnstorg i gamla stan, Stockholm!